vvvv

Situació
Places
Preus Entorn Municipi

AKARONA, SABONS NATURALS

Visita el nostre Blog: akaronasabonsnaturals.blogspot.com

El nostre taller

 

SABONS

Els nostres sabons estan elaborats amb productes sans i respectuosos amb el medi ambient. Elaborats en fred, aporten a la nostra pell tots els beneficis de les plantes i els olis essencials, enriquits amb Mantega de Karité.

 

Sabó de Calèndula, delicada fòrmula, enriquida amb pètals de Calèndula Officinalis, ideal per a pells delicades. Inclús els més petits de la casa es podran beneficiar de les seves virtuts suavitzants, hidratants i protectores.

Sabó d’Hipèric, el farem servir per les pells amb eczemes, dermatitis, al·lèrgies, fongs,...les propietats antiinflamatòries i regeneradores de l’hipèric ens ajuden a tenir cura de les pells castigades (molt apropiat en temporada d’estiu)

Sabó de Rosa i Gerani, indicat per a pells madures, elaborat amb pètals de roser antic, amb una intensa fragància i amb unes propietats regeneradores, suavitzants i antiarrugues.

 

Sabó de Romaní, energètic i revitalitzant, ideal pel matí, activador de la circulació preveu l’aparició d’aranyes vasculars, recomanat per pells atòpiques, neteja la pell, tota una carícia per la pell.

 

SABONS ESPECIALS

Bany de flors, amb camamilla, malva, rosa i calèndula

Sabó de cacau i karité

Pastilles per afaitar-se, amb argila i menta

 

Tots els sabons porten una base d’oli d’oliva, coco i ametlla, enriquits amb karité

 

OLEOMACERATS PER MASSATGES

L’ús d’aquests olis macerats després del bany és un costum que ens aportarà benestar i salut, així com aconseguir alleujar alguns estats de tensió i cansament. Tots els oleomacerats tenen una base d’oli d’ametlla i plantes recolectades a la zona.

 

Oleomacerat de Calèndula, especial per després del bany, per a pells delicades, ideal per nens, afeccions lleus de la pell, per després del sol

Oleomacerat d’Espígol, amb totes les propietats relaxants i antisèptiques de l’espigol combinat amb l’oli d’ametlles. És ideal per situacions d’estrés i per deixar-nos acaronar per un massatge sensitiu  després del bany, inclús per nadons.

Oleomacerat d’Hipèric (Oli de cop), reconegut a totes les contrades per les seves virtuts tant per cremades (el que el fa indispensable a la cuina) com pel seu poder antiinflamatori, davant de cops i hematomes. També ens guarirà afeccions de la pell com fongs, eritemes, ferides...

Oleomacerat de Romaní, millora la circulació (varius, aranyes vasculars) tractament d’estries i pell desvitalitzada, ideal per massatges esportius i després d’esforços. Inicialment en cabells desnodrits, contra la caiguda per alteracions nervioses i ansietat.

 

 

La Morera, (Masies de Llaràs) Baix Pallars 25591 Lleida Telf. 973 25 22 93 / 617 65 43 45

 

pujarPujar